Friday, August 12, 2011

GLADIATOR

OPPSS!!...ni bukan cerita pasal gladiator tapi cerita pasal sandal gladiator tu..I sebenarnya minat gila kat sandal jenis2 gladiator macam tu(tak lah sampai gila kan)..So,last week i pergi kat lah shopping complex kat Batu Pahat ni nak cari sandal macam tu..Nak raya ni kan sibuk lah cari sandal baru kononnye..Tp sangat2 frustrated lah sebab none of those sandal kena dengan taste i..Lastly,lepas dah tawaf kedai2 kasut tu banyak kali I jumpa gak sandal yang i suka..TAPI!! lagi frust tertonggeng sebab dah tak de saiz i..huwaaaaaaa!!!Geram gila ni..btw, ni i nak share sikit dengan u olls pic sandal gladiator yang i dapat dr googles ni..for me, gladiator from nike memang cun gila(gila lagi)..kena dengan taste i yg memang suka pakai seluar jeans and t-shirt je.. 



 high heels gladiator from nike..cun kan?tapi i tak suke pakai high heels..leceh nak jalan



 yang ni i suka gak..sebab design die simple je..



 yang ni i suka dengan colour die..lg 1,i ni memang suka gladiator ada batu2 ni semua..glamorous kononnye..


 yang ni....kalau i pakai memang i dah tak pakai seluar jeans da..i pakai short pants je..sebab klu pakai seluar jeans tak nampak lah gladiator nye kan..So,REJECT!!



 flat gladiator from nike




dua gladiator kat atas ni yang i paling suka..colour cun,design pun cun..simple je..tp tahan lasak kan..bila lah nk dapat ni..(╥﹏╥)

1 comments:

alepridz said...

ok cun cantek.... camtu la...

nice kasut2 ni... ^^