Friday, June 24, 2011

TIOMAN

Hi u olls..sori lah lama tak update blog disebabkan kesibukan yg menimpa diriku ini..Maklumlah nak jd pelajar cemerlang(muntah hijau).So, disebabkan stress yang terlampau after exam hari tu i've decided to go for a holiday at tioman..yeayyyyyy..dapat pergi jalan2(belajar malas,jalan2 suka)..padanlah result ko teruk sem ni..Tak pe,sem depan belaja rajin2 ye(azam yg x pernah dapat nak fulfill every sem)..ok2,da melalut pulak dah. Seriously pulau tioman ni memang cantik tp rugi gila coz i tak sempat nk p snorkelling hari 2(sad)..So, kt bawah ni i sertakan pic i mase pergi holiday hari tu..happy viewing!!



kanak2 riang naik feri 



control cun kt kedai mkn. Btw,harga makanan kat tioman seriously memang mahal gila..



 Dua org kawan di kedai makan..peace yaww..



 Pemandangan laut dr kedai mkn








 Jernih gila air kat taman laut ni..boleh nampak semua ikan dlm tu.






















 Gambar tiket feri pun nak ambik kan..sah2 jakun..



Dua org budak gemuk..haha..



 Tiga org kawan baik..



 Pemandangan air di belakang feri..laju gila feri ni gerak









Saje tayang t-shirt beli kat duty free shop..hehe..









Tadaa...ni lah dia feri yg kiteorg naik masa nak balik hari 2..cantik kan..sempat posing lg..










Credit to abg feri coz tolong amik kan pic ni..tp kenapa lah mata i tertutup kan..spoil betul..

*more pic coming soon..wait for tioman pt 2!!

0 comments: