Saturday, October 1, 2011

ROMS for X8

Salam 1 Malaysia olsssss...wahhhh tiba-tiba rasa semangat lah pulak sebab dah lama tak tulis entry baru kat blog nih..bz macam apa mengalahkan PM..hehe..Niway, hari ni i just nk share dengan u olls some links utk roms x8 ni..u olls boleh try sendiri satu-satu n pilih mana satu yg u olls suka..

Cara nak update roms ni sama je macam nak install gingerbread tu..just rename file tu jadi update.zip..So, pada  siapa-siapa yg suka sangat nak try roms baru u olls boleh cuba roms kat atas ni..Lepas 2 bila hp dah brick apa yg u olls kne buat???hehehe...fix balik guna SEUS..hihi..Untuk pengetahuan u olls,i sendiri pun tak habis try roms kat atas tu..sebab i malas nak install balik apps lepas install roms tu..Haha..So, for users yang dah try u olls boleh lah review pasal roms tu kat sini..boleh share sesama kita..=)