Saturday, October 1, 2011

ROMS for X8

Salam 1 Malaysia olsssss...wahhhh tiba-tiba rasa semangat lah pulak sebab dah lama tak tulis entry baru kat blog nih..bz macam apa mengalahkan PM..hehe..Niway, hari ni i just nk share dengan u olls some links utk roms x8 ni..u olls boleh try sendiri satu-satu n pilih mana satu yg u olls suka..

Cara nak update roms ni sama je macam nak install gingerbread tu..just rename file tu jadi update.zip..So, pada  siapa-siapa yg suka sangat nak try roms baru u olls boleh cuba roms kat atas ni..Lepas 2 bila hp dah brick apa yg u olls kne buat???hehehe...fix balik guna SEUS..hihi..Untuk pengetahuan u olls,i sendiri pun tak habis try roms kat atas tu..sebab i malas nak install balik apps lepas install roms tu..Haha..So, for users yang dah try u olls boleh lah review pasal roms tu kat sini..boleh share sesama kita..=)

5 comments:

Artificial said...

MANE yang paling best sekali....:D

Anonymous said...

minicm72.0.7

Zheng junxai5 said...

zhengjx20160525
cheap oakley sunglasses
fit flops
timberlands
nike outlet store
coach outlet
juicy couture
cheap jordan shoes
jordan 3s
cheap jordans
ray ban sunglasses outlet
kate spade handbags
coach factory outlet online
ray ban outlet
michael kors outlet clearance
supra for sale
coach outlet
michael kors outlet online
coach outlet clearance
michael kors outlet online
oakley outlet
oakley canada
gucci handbags
michael kors handbags
ray ban outlet
michael kors
nike sb dunks
kobe 8
nike running shoes for men
burberry outlet
coach outlet store
adidas superstar
air jordan shoes
lebron james shoes 13
nike trainers women
ray ban sunglasses
louis vuitton handbags
air jordan shoes
louis vuitton outlet online
tory burch outlet online
michael kors purses

roba. gad2 said...


http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-18.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-17.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-16.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-15.html
http://www.prokr.net/2016/09/house-cleaning-companies-14.html

rehabgad1 said...


Good write-up. I definitely love this site. Keep it up

http://prokr123.ahlablog.com/Aaa-aIaaE-b1.htm
http://www.freewebsite-service.com/prokr123/prokr123.php
https://prokr123.yolasite.com/
http://a4des.net/